Aktiviteti yne

Eshtë teknollogjia e ndërtesave - ajri i kondicionuar, ngrohja, sistemet e furnizimit me ujë, sisteme të mbrojtjes nga zjarri, sisteme te sigurisë dhe survejimit, panelet diellore si dhe automatizimi i tyre në funksion të menaxhimit. Të specializuar në: Hotele, Qëndra Biznesi, Qëndra Tregtare, Fshatra Turistike, Banka, Spitale, Shkolla, Universitete, Bar-Restorante,Vila, etj

Misioni yne eshte

Të krijojmë konfortin maksimal duke siguruar zgjidhje, produkte,sisteme dhe shërbime të një niveli sa më të lartë, bazuar në zhvillimet më të fundit të teknologjisë dhe mendimit njerëzor, sidomos në fushën e ajrit të kondicionuar.