Produkte

Kreu / Pajisje Hidrosanitare

Arredoni banjon tuaj me hidrosanitare që bashkojnë të bukurën me një dizajn unik dhe funksional. Hidrosanitare Kludi,prekja delikate e stilit minimalist me një performancë maksimale,ideale për të krijuar një stil bashkëkohor dhe inovativ. Balanca perfekte mes artit dhe teknologjisë në hidrosanitare Esedra, transformon arredimin e banjos tuaj. Hidrosanitare Rak Ceramiks vijnë me cilësi të lartë,jetëgjatësi dhe dizajn të parezistueshëm duke krijuar së bashku një pamje moderne që i reziston kohës.Kujdesi ndaj detajeve,çdo gjë që endërroni në hapësirën e banjos,e gjeni tek hidrosanitare të linjës GRB.

Platinum

Basin Mixer 85

Mitigeur douche

Water quality sink

TEORENENTERNAL

Grup Lavapjate L WHITE 990910 GRB

Agora Xtreme

Mitigeur lavabo240

Bath-shower mixer

Set GRB Salishent

Kala Koll Prisma Black Me termostat 60449601

Nine Extreme

Michigan 25x615mm

ENTERNAL

Grup LavapjateL i ZI 990911 GRB